Badminton spelen in Lunteren

Badminton is een zeer dynamische sport. Misschien niet gelijk wat je zou denken als je bijvoorbeeld aan het ‘campingbadminton’ denkt. Onze vereniging is groeiend en bestaat nu uit ongeveer 25 leden van diverse leeftijden tussen 18-70 jaar. We willen graag nog iets groeien zodat we meerdere zaaldelen kunnen blijven huren en ook om trainingen te kunnen blijven geven. Nu is er elke week training, afgestemd op de wensen van de leden. Heb je geen ervaring met badminton of is het alweer een tijdje geleden en wil je het weer oppakken? Voel je welkom om tijdens een inloopavond of gewoon op een maandag het spel mee te spelen. Je ervaart gelijk de positieve en gezellige sfeer van onze vereniging.
De kracht van onze vereniging is … spelplezier, iedereen speelt met iedereen, ongeacht niveau en zonder vaste teams. Het spelniveau van de spelers varieert. Er wordt vrij gespeeld meestal in dubbel of mixed dubbel combinatie.

Verder houden we clubkampioenschappen en nog andere wedstrijdjes. Naast het badminton drinken we regelmatig een drankje met elkaar en jaarlijks is er een verenigingsbarbecue.

Delen op social media: